Järjestelmätoimitukset ja kokoonpano

Kokoonpano

Toteutamme asiakkaillemme vaativia mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanoja heidän ohjeidensa ja piirustuksiensa mukaisesti. Kokoonpanot koostuvat sekä itse valmistamistamme komponenteista että standardikomponenteista. Joustava toimintatapamme mahdollistaa sarjakoot pienistä suuriin sarjoihin sekä osakokoonpanosta valmiiseen tuotteeseen aina pakkaamiseen saakka. Teemme myös lopputestauksen sovitulla tavalla. Meiltä saat tarvitsemasi kokonaisuuden asennusvalmiista osista aina loppukokoonpanoon saakka. Tarjoamamme kokoonpano-osaaminen luo prosessi- ja kustannustehokkuutta asiakkaillemme.

Järjestelmätoimitukset

Järjestelmätoimituksiimme kuuluu kattava valikoima mitä erilaisimpia laadukkaita asennusvalmiita osia sekä yhä useammin valmiiksi kokoonpantuja moduuleita ja/ tai osa- tai loppukokoonpanoja. Näiden tuotteiden testaukset, toimitukset lopulliseen kohteeseen sekä asennukset paikan päällä hoidamme asiantuntemuksella kätevästi yhden ja saman katon alta. Erilaisten moduulitoimitusten lisäksi peruspalveluvalikoimaamme kuuluu myös suurta tarkkuutta vaativat hitsauskokoonpanot.

Metallialan monipuoliset palvelut

Steelcomp-konserni on monipuolinen metallin alihankkija ja koostuu monipuolisista metallialan asiantuntijoista sekä taitajista, jotka tarjoavat valmistuskumppanuutta yrityksille kokonaisvaltaisesti. 

 

CE merkintä

Osaamiseemme kuuluvat mm. seuraavat metallialan palvelut

Steelcomp Vaasa Oy – Tapionkatu, 5 65230 VAASA – Puh. 040 504 7800 – sc (at) steelcompvaasa.fi – Y-tunnus: 2639522-3
Steelcomp Oy –  Kehätie 6, 62200 KAUHAVA – Puh. 050 562 1679 – myynti (at) steelcomp.fi – Y-tunnus: 2743546-9