Hitsaustyöt usean vuoden kokemuksella

Laadukkaat hitsaustyöt usean vuoden kokemuksella – hitsatut levyrakenteet ovat erikoisosaamistamme. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme luonnistuu haastavimmatkin hitsaustyöt, sillä kokemuksemme kautta olemme tottuneet toteuttamaan hitsaustöitä erilaisiin tarpeisiin. Hitsaustöissä hitsattavien tuotteiden koot ovat vaihdelleet asiakkaiden tarpeiden mukaan pienistä yksinkertaisista koteloista suuriin ja vaativiin hitsauskokonaisuuksiin.

Käytämme hitsaustöissä mm. TIG- ja MIG-menetelmiä

Yleisesti ottaen meillä on laaja valikoima erilaisia hitsausmenetelmiä, joista osaamme asiantuntijuutemme kautta valita oikean hitsausmenetelmän juuri teidän projektillenne. Yleisimmin käytössä on TIG- tai MIG-menetelmät.

Hitsauspalvelumme korkea laatu on ensisijainen asia 

Noudatamme toiminnassamme kansainvälisiä hitsausstandardeja ja ne takaavat korkealaatuiset hitsauspalvelut. Meille on myönnetty ISO9001 ja ISO3834-2 sertifikaatit. Kaikki hitsaajat ovat pätevöityjä. Henkilöstöltämme löytyy myös IWE, IWS ja VT-tarkastajan pätevyydet. Nämä takaavat laadukkaan lopputuloksen tekemissämme hitsaustöissä.

Teemme hitsaustyöt mm. seuraaville metalleille:

  • Teräs
  • Ruostumaton teräs
Hitsaaja tekee hitsaustöitä
Hitsaaja tekee hitsaustyötä metallipajalla

Saat hitsaustöille tarvittavat pintakäsittelyt

Hoidamme myös pintakäsittelyn hitsatuille tuotteille yhteistyöverkostomme kautta. Usein pintakäsittelyssä olleet tuotteet tulevat meille takaisin kokoonpanoon ja toimitamme valmiin tuotteen tai rakenteen asiakkaalle kokoonpantuna.

Pyydä meiltä rohkeasti tarjous hitsaustyötä varten

Jos tarvitset laadukasta hitsauspalvelua, autamme mielellämme! Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme auttaa sinua. Voit lähettää meillä tottakai myös tarjouspyynnön. Vastaamme tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

Tutustu muihin palveluihimme:

Valmistettavuus-suunnittelu Lue lisää
Metallin lävistys ja laserleikkaus Lue lisää
Metallin särmäys ja taivutus Lue lisää
CNC-koneistus Lue lisää
Hitsaustyöt Lue lisää
Muut toimintaa tukevat työvaiheet Lue lisää
Laitekokoonpano Lue lisää
Pintakäsittelyt Lue lisää

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tai sovitaan tapaaminen