Hitsauspalvelut ja hitsaustyöt

Tarjoamme ammattitaitoista hitsauspalvelua usean vuoden kokemuksella. Meiltä haastavatkin hitsaustyöt ketterästi ja laadukkaasti. Tutustu lisää tai ota suoraan yhteyttä!

Hitsauspalvelut ja hitsaustyöt usean vuoden kokemuksella

Tarjoamme laadukkaat hitsauspalvelut vankalla kokemuksella – hitsatut levyrakenteet ovat erikoisosaamistamme. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme saatte hitsauspalvelua kaikkein haastavimpiinkin tarpeisiin, sillä kokemuksemme kautta olemme tottuneet toteuttamaan hitsaustöitä laidasta laitaan. Hitsaustöissä hitsattavien tuotteiden koot ovat vaihdelleet asiakkaiden tarpeiden mukaan pienistä yksinkertaisista koteloista suuriin ja vaativiin hitsauskokonaisuuksiin sekä erilaisiin levyrakenteisiin. Käytössämme on myös perinteiset TIG- ja MIG -hitsausmenetelmät.

Käytämme mm. TIG- ja MIG-hitsausmenetelmiä

Yleisesti ottaen meillä on laaja valikoima erilaisia hitsausmenetelmiä, joista osaamme asiantuntijuutemme kautta valita oikean hitsausmenetelmän kullekin projektille. Yleisimmin hitsaustöissä ovat käytössä perinteiset TIG- ja MIG-hitsausmenetelmät.

Hitsauspalvelussa korkea laatu merkitsee

Noudatamme toiminnassamme kansainvälisiä hitsausstandardeja, jotka takaavat korkealaatuiset hitsauspalvelut. Meille on myönnetty ISO9001 ja ISO3834-2 sertifikaatit. Kaikki hitsaajamme ovat pätevöityjä. Henkilöstöltämme löytyy myös IWE, IWS ja VT-tarkastajan pätevyydet. Nämä varmistavat laadukkaan lopputuloksen kaikissa tekemissämme hitsauspalveluissa.

Teemme hitsaustöitä mm. seuraaville metalleille:

  • Ruostumaton teräs (RST)
  • Kylmävalssattu teräs
  • Kuumavalssattu teräs
  • Kuumasinkitetty teräs
  • Alumiini
  • Haponkestävä teräs (HST)

Hitsaustyöt
Hitsauspalvelut

Hitsaustyöt ja pintakäsittely

Hoidamme myös pintakäsittelyn hitsatuille tuotteille yhteistyöverkostomme kautta. Usein pintakäsittelyssä olleet tuotteet tulevat meille takaisin kokoonpanoon ja toimitamme valmiin tuotteen tai rakenteen asiakkaalle kokoonpantuna.

Monipuoliset hitsauspalvelut: Pyydä tarjous hitsaustöistäsi

Tarjoamme laadukkaita hitsauspalveluita monenlaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten pieni tai suurempi tuotantoerä, meillä on osaamista ja kokemusta hoitaa hitsaustyöt ammattitaidolla ja tehokkaasti – juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

Haluamme tehdä asiakkaillemme asiat mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi rohkaisemme sinua ottamaan rohkeasti yhteyttä ja pyytämään tarjousta hitsauspalveluistamme. Voit kertoa meille tarpeistasi ja projektisi vaatimuksista, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun.

Lähetä tarjouspyyntö tai soita suoraan myyntiedustajillemme

Lähetä meille tarjouspyyntö hitsaustöistäsi tai ota suoraan yhteyttä myyntiedustajiimme, niin varmistamme, että saat laadukasta ja luotettavaa palvelua juuri tarpeisiisi sopivalla tavalla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme varmistamaan, että jokainen saa tarvitsemaansa palvelua.

Mika Hautanen

Myynti / Vaasa
040 356 9743
mika.hautanen@steelcompvaasa.fi

Jani Kallio

Myynti ja Tekninen tuotannon suunnittelu / Vaasa
040 707 7574
jani.kallio@steelcompvaasa.fi

Ari Koski

Myynti / Vaasa
040 504 7800
ari.koski@steelcompvaasa.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu muihin palveluihimme:

Valmistettavuus-suunnittelu Lue lisää
Metallin lävistys ja laserleikkaus Lue lisää
Metallin särmäys ja taivutus Lue lisää
CNC-koneistus Lue lisää
Hitsaustyöt Lue lisää
Muut toimintaa tukevat työvaiheet Lue lisää
Laitekokoonpano Lue lisää
Pintakäsittelyt Lue lisää

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tai sovitaan tapaaminen