Hitsaustyöt

Hitsauspalvelut ja hitsaustyöt

Tarjoamme ammattitaitoista hitsauspalvelua usean vuoden kokemuksella. Meiltä haastavatkin hitsaustyöt ketterästi ja laadukkaasti. Tutustu lisää tai ota suoraan yhteyttä!

Hitsauspalvelut ja hitsaustyöt usean vuoden kokemuksella

Tarjoamme laadukkaat hitsauspalvelut vankalla kokemuksella – hitsatut levyrakenteet ovat erikoisosaamistamme. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme saatte hitsauspalvelua kaikkein haastavimpiinkin tarpeisiin, sillä kokemuksemme kautta olemme tottuneet toteuttamaan hitsaustöitä laidasta laitaan. Hitsaustöissä hitsattavien tuotteiden koot ovat vaihdelleet asiakkaiden tarpeiden mukaan pienistä yksinkertaisista koteloista suuriin ja vaativiin hitsauskokonaisuuksiin sekä erilaisiin levyrakenteisiin. Käytössämme on myös perinteiset TIG- ja MIG -hitsausmenetelmät.

Käytämme mm. TIG- ja MIG-hitsausmenetelmiä

Yleisesti ottaen meillä on laaja valikoima erilaisia hitsausmenetelmiä, joista osaamme asiantuntijuutemme kautta valita oikean hitsausmenetelmän kullekin projektille. Yleisimmin hitsaustöissä ovat käytössä perinteiset TIG- ja MIG-hitsausmenetelmät.

Hitsauspalvelussa korkea laatu merkitsee

Noudatamme toiminnassamme kansainvälisiä hitsausstandardeja, jotka takaavat korkealaatuiset hitsauspalvelut. Meille on myönnetty ISO9001 ja ISO3834-2 sertifikaatit. Kaikki hitsaajamme ovat pätevöityjä. Henkilöstöltämme löytyy myös IWE, IWS ja VT-tarkastajan pätevyydet. Nämä varmistavat laadukkaan lopputuloksen kaikissa tekemissämme hitsauspalveluissa.

Teemme hitsaustöitä mm. seuraaville metalleille:

  • Teräs
  • Ruostumaton teräs
Hitsaustyöt
Hitsauspalvelut

Hitsaustyöt ja pintakäsittely

Hoidamme myös pintakäsittelyn hitsatuille tuotteille yhteistyöverkostomme kautta. Usein pintakäsittelyssä olleet tuotteet tulevat meille takaisin kokoonpanoon ja toimitamme valmiin tuotteen tai rakenteen asiakkaalle kokoonpantuna.

Pyydä meiltä rohkeasti tarjous hitsauspalveluista

Jos tarvitset osaavaa hitsauspalvelua, autamme mielellämme! Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme auttaa sinua. Voit lähettää meillä tottakai myös tarjouspyynnön hitsaustöistä. Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

Tutustu muihin palveluihimme:

Valmistettavuus-suunnittelu Lue lisää
Metallin lävistys ja laserleikkaus Lue lisää
Metallin särmäys ja taivutus Lue lisää
CNC-koneistus Lue lisää
Hitsaustyöt Lue lisää
Muut toimintaa tukevat työvaiheet Lue lisää
Laitekokoonpano Lue lisää
Pintakäsittelyt Lue lisää

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tai sovitaan tapaaminen