Hitsaustyöt

Hitsatut levyrakenteet ovat erikoisosaamistamme. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme luonnistuu haastavimmatkin työt, sillä kokemuksemme kautta olemme tottuneet toteuttamaan hitsaustöitä erilaisiin tarpeisiin. Hitsaustöissä hitsattavien tuotteiden koot ovat vaihdelleet asiakkaiden tarpeiden mukaan pienistä yksinkertaisista koteloista suuriin ja vaativiin hitsaus kokonaisuuksiin.

Käytämme hitsaustöissä mm. TIG- ja MIG-menetelmiä

Yleisesti ottaen meillä on laaja valikoima erilaisia hitsausmenetelmiä, joista osaamme asiantuntijuutemme kautta valita oikean hitsausmenetelmän juuri teidän projektillenne. Yleisimmin käytössä on TIG- tai MIG-menetelmät. 

Noudatamme toiminnassamme kansainvälisiä hitsausstandardeja. Meille on myönnetty ISO9001 ja ISO3834-2 sertifikaatit. Kaikki hitsaajat ovat pätevöityjä. Henkilöstöltämme löytyy myös IWE, IWS ja VT-tarkastajan pätevyydet. Nämä takaavat laadukkaan lopputuloksen tekemissämme hitsaustöissä.

Teemme hitsaustyöt mm. seuraaville metalleille:

  • Teräs
  • Ruostumaton teräs

Hoidamme myös pintakäsittelyn hitsatuille tuotteille yhteistyöverkostomme kautta. Usein pintakäsittelyssä olleet tuotteet tulevat meille takaisin kokoonpanoon ja toimitamme valmiin tuotteen tai rakenteen asiakkaalle kokoonpantuna.

Tutustu muihin palveluihimme:

Valmistettavuus-suunnittelu Lue lisää
Metallin lävistys ja laserleikkaus Lue lisää
Metallin särmäys ja taivutus Lue lisää
CNC-koneistus Lue lisää
Hitsaustyöt Lue lisää
Muut toimintaa tukevat työvaiheet Lue lisää
Laitekokoonpano Lue lisää
Pintakäsittelyt Lue lisää

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tai sovitaan tapaaminen