Metallin ja teräksen laserleikkaus vuosien kokemuksella

Steelcomp on kokonaisvaltainen ohutlevytuotteiden ja levyrakenteiden sopimusvalmistaja. Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa metallin laserleikkausta sekä lävistystä – lue lisää palveluistamme sekä monipuolisesta konekannastamme.

Metallin laserleikkaus

Metallin laserleikkaus onnistuu meiltä vuosien kokemuksella. Monipuolinen ja markkinoiden viimeisintä teknologiaa oleva konekantamme korkealla automaatiolla mahdollistaa kustannustehokkaan ja nopean palvelun kaikissa metallialan töissä, oli kyse sitten metallin leikkauksesta tai lävistyksestä – luonnollisesti myös teräksen laserleikkaus kuuluu osaamisemme piiriin.

Kustannustehokkaat ratkaisut

Ohutlevytuotteet valmistamme joko lävistämällä levytyökeskuksella tai leikkaamalla combi- tai kuitulaserilla. Paksummat aihiot valmistamme laserleikkaamalla. Valmistustavaksi valitaan asiakkaalle hinnaltaan kustannustehokkain vaihtoehto, joka kuitenkin täyttää asiakkaan laatuvaatimukset täydellisesti. Kiinnostuitko? Ota meihin suoraan yhteyttä, niin keskustellaan lisää metallin tai teräksen laserleikkauksesta.

Metallin laserleikkausta ammattitaitoisesti 

Metallin laserleikkaukseen meillä on käytössä yhteensä kolme konetta Kauhavalla ja Vaasassa. Leikkaamme levyaihioita 25 mm asti.

Metallin laserleikkaukseen käytettävä konekanta:

 • Prima Power LG+ Fiber 15kW – laserleikkauskone automaattisilla lastaus- ja purkulaitteilla sekä yhdistettynä automaattivarastoon.
 • Trumpf TruLaser 5030 Fiber 8kW – kuitulaserleikkauskone automaattisilla lastaus- ja purkulaitteilla

Metallin lävistystä automaatiolla

Tarjoamme ohutlevyaihioiden lävistystä levytyökeskuksella 3 mm asti. Osassa levytyökeskuksista on kulmaleikkurioptio, joka lyhentää suurten osien työstöaikaa ja mahdollistaa valmistussolujen korkean automaation. Maksimi levykoko on 1500 x 4000 mm. Näin ollen erityisesti suurten aihioiden lävistys levytyökeskuksella on usein asiakkaalle kustannustehokkain vaihtoehto.

Lävistyksen yhteydessä onnistuu sujuvasti myös muovaukset ja kierteiden teko. Laajalla työkaluvalikoimalla ja pitkän kokemuksen tuomalla osaamisella pystymme valmistamaan pieniä ja suuria sarjakokoja nopeasti ja vaivattomasti. Metalliaihioiden lävistykseen meillä on käytössä yhteensä viisi konetta Kauhavalla ja Vaasassa.

Metallin lävistykseen käytettävä konekanta:

 • 1 x Prima Power Sharp Genius – laser-/lävistysyhdistelmäkone automaattisilla lastaus- ja pinontalaitteilla yhdistettynä automaattivarastoon.
 • 1 x Finn-Power L+P 6 – laser-/lävistysyhdistelmäkone automaattisilla lastaus- ja pinontalaitteilla
 • 1 x Prima Power CG 1530 – laser-/lävistysyhdistelmäkone automaattisilla lastaus- ja pinontalaitteilla yhdistettynä automaattivarastoon.
 • 1 x Prima Power SBe 8 – lävistys-/kulmaleikkausyhdistelmäkone automaattisilla lastaus- ja pinontalaitteilla yhdistettynä automaattivarastoon.
 • 2 x Finn-Power SG 6 – lävistys-/kulmaleikkausyhdistelmäkone automaattisilla lastaus- ja pinontalaitteilla yhdistettynä automaattivarastoon.

Materiaalivarasto

Laaja materiaalivarastomme mahdollistaa nopeat toimitukset. Varastoautomaattimme varmistavat, että materiaalien ainestodistustiedot seuraavat tuotteiden valmistusprosessin mukana.

 • kylmävalssatut teräkset 0,5–3 mm
 • rakenneteräkset 3–25 mm
 • sinkityt 0,5–4 mm
 • ruostumaton teräs 0,5–25 mm
 • alumiini al 99,5 (EN AW 1050A) 0,5–3 mm
 • alumiini almg3 (EN AW 5754) 0,5–15 mm
 • Messinki: 0,5–3 mm
 • Kupari: 1–10 mm
 • PVC 1,5 mm
 • Polykarbonaatti 1-4 mm

Toteutamme mielellämme myös aihioiden jatkovaiheet tarpeesi mukaan. 

Metallin lävistys ja laserleikkaus – pyydä tarjous!

Tarjoamme kokonaisvaltaista valmistuskumppanuutta ja vaalimme pitkäaikaisia asiakassuhteita. Uudet asiakkuudet otamme ilolla vastaan ja teemme parhaamme, jotta uudet asiakkuudet ovat pitkän yhteistyön alku. Teemme kaikenlaiset metallityöt aina laadusta tinkimättä, ja monipuolisen konekantamme ansiosta voimme tarjota aihioiden lävistystä ja laserleikkausta hyvin erilaisiin tarpeisiin.

Steelcompilta saat metallin laserleikkauksen lisäksi myös aihioiden jatkojalostusvaiheet tarpeidesi mukaan. Meiltä hoituvat niin särmäys ja taivutus kuin hitsaus, kokoonpano ja pintakäsittelytkin.

Haluamme tehdä asioimisen teille mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Kun teillä on tarve metallin laserleikkaukselle tai vaikka koko osakokonaisuuden valmistamiselle, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Laita meille tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella tai soittaa suoraan myyntiedustajillemme, niin puhutaan lisää siitä, miten voisimme tehdä yhteistyötä.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu muihin palveluihimme:

Valmistettavuus-suunnittelu Lue lisää
Metallin lävistys ja laserleikkaus Lue lisää
Metallin särmäys ja taivutus Lue lisää
CNC-koneistus Lue lisää
Hitsaustyöt Lue lisää
Muut toimintaa tukevat työvaiheet Lue lisää
Laitekokoonpano Lue lisää
Pintakäsittelyt Lue lisää

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tai sovitaan tapaaminen