Töihin metallialalle

Rekrytointi

Steelcomp-konserni on kasvanut merkittäväksi sopimusvalmistajakumppaniksi, työllistäen tällä hetkellä noin 100 metallialan ammattilaista Vaasassa ja Kauhavalla. Asiakasyrityksemme ovat kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla toimivia arvostettuja yrityksiä. Valmistusteknologioitamme ovat muun muassa Laser-, lävistys- ja kulmaleikkaus, särmäys, taivutusautomaatti-, hitsaus-, koneistus- ja kokoonpanotyöt sekä erilaiset järjestelmätoimitukset.

Tule meille töihin!

Etsimme oma-aloitteisia ja ahkeria henkilöitä palvelukseemme Vaasan ja Kauhavan tehtaillemme. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia toimihenkilöitä ja työntekijöitä tuotannon eri tehtäviin, kuten levyntyöstöön, taivutukseen, koneistukseen, hitsaukseen ja kokoonpanoon. Moderni ja automatisoitu konekantamme tukevat työn mielekkyyttä.
Työt soveltuvat sekä naisille, että miehille. Mietitään yhdessä sinulle sopiva työnkuva ja tarvittaessa koulutamme sinut siihen. Meille tärkeintä on asenne, motivaatio ja halu oppia.

Kesätyöntekijä

Haemme kesätyöntekijöitä Vaasan ja Kauhavan tehtaille.

Työtehtävät ovat erilaisia tehtäviä tuotannon parissa. Tehtävät eivät edellytä alan aikaisempaa kokemusta, mutta metallialan koulutus ja tehdastyökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tärkeintä on asenne, motivaatio ja halu oppia.

Työ sijoittuu pääasiassa touko-syyskuun väliselle ajalle, mutta on sovittavissa tarpeen mukaan. Edellytämme hakijalta 15-vuoden ikää. Työ on tehtävänkuvasta riippuen päivävuoro tai kaksivuorotyötä.

Lähetä hakemuksesi sivun alhaalla olevan lomakkeen kautta 22.04.2022 mennessä.

Lisätietoa kesätyöpaikoista saat tehtaiden tuotantopäälliköiltä:

Steelcomp Vaasa Oy
Tapionkatu 5, 65230 Vaasa
Tuotantopäällikkö Esa Kojo, puh 040 541 5181 / esa.kojo@steelcompvaasa.fi

Steelcomp Oy
Kirjapainontie 12, 62200 Kauhava
Tuotantopäällikkö Jukka Haatainen, puh 045 342 4651 / jukka.haatainen@steelcomp.fi

Särmäyspuristin-operaattori / Vaasa

Steelcomp Vaasa Oy hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta särmäyspuristin -operaattoria Vaasaan.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa särmäyskokemusta. Tärkeintä on asenne, motivaatio ja halu oppia. Kokemus särmäystyöstä katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä ja soveltuu sekä naisille, että miehille.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyvää piirustustenluku- asetusten- ja ohjelmientekotaitoa, sekä korkeaa työmotivaatiota.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen ammattitaitoisen sopimusvalmistajan palveluksessa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä viihtyisät työtilat ja huippu työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Esa Kojo puh. 040 541 5181.

Huom! Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Etkö löytänyt avoimista työpaikoista sinulle sopivaa? Oletko vastavalmistunut metallialan osaaja? Onko sinulla kokemusta metalliteollisuudesta toimihenkilönä tai tuotannon työntekijänä? Onko sinulla haaveissa vaihtaa kokonaan uudelle alalle? 

Olet sitten vastavalmistunut, kokenut metallialan osaaja tai täysin uuden edessä, meillä voi olla työtä juuri sinulle! Lähetä avoin hakemus niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Lähetä hakemuksesi alla olevan hakukaavakkeen kautta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mille paikkakunnalle haet töihin?*
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Henkilötiedot*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.