Metallityöt Kauhava ja Vaasa

Töihin metallialalle

Rekrytointi

Steelcomp-konserni on kasvanut merkittäväksi sopimusvalmistajakumppaniksi, työllistäen tällä hetkellä noin 120 metallialan ammattilaista Vaasassa ja Kauhavalla. Asiakasyrityksemme ovat kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla toimivia arvostettuja yrityksiä. Valmistusteknologioitamme ovat muun muassa Laser-, lävistys- ja kulmaleikkaus, särmäys, taivutusautomaatti-, hitsaus-, koneistus- ja kokoonpanotyöt sekä erilaiset järjestelmätoimitukset.

Tule meille töihin!

Etsimme jatkuvasti oma-aloitteisia ja ahkeria henkilöitä palvelukseemme Vaasan ja Kauhavan tehtaillemme. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia toimihenkilöitä ja työntekijöitä tuotannon eri tehtäviin, kuten levyntyöstöön, taivutukseen, koneistukseen, hitsaukseen ja kokoonpanoon. Moderni ja automatisoitu konekantamme tukevat työn mielekkyyttä. Työt soveltuvat sekä naisille, että miehille. Meille tärkeintä on asenne, motivaatio ja halu oppia. Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihimme ja lähetä hakemus hakulomakkeen kautta.

Steelcomp Group avoimet työpaikat

Särmääjä, Kauhava

Levytyöstökeskus-laserohjelmoija, Vaasa

Etkö löytänyt avoimista työpaikoista sinulle sopivaa? Oletko vastavalmistunut metallialan osaaja? Onko sinulla kokemusta metalliteollisuudesta toimihenkilönä tai tuotannon työntekijänä? Onko sinulla haaveissa vaihtaa kokonaan uudelle alalle? 

Olet sitten vastavalmistunut, kokenut metallialan osaaja tai täysin uuden edessä, meillä voi olla työtä juuri sinulle! Lähetä avoin hakemus niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Lähetä hakemuksesi alla olevan hakukaavakkeen kautta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mille paikkakunnalle haet töihin?*
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.