Metallipaja Steelcomp

Monipuoliset metallityöt vuosien kokemuksella

Modernit metallipajat Steelcomp Oy Kauhava ja Steelcomp Vaasa Oy tarjoavat monipuoliset ja laadukkaat metallityöt vuosikymmenten kokemuksella. Luotettavuus ja pitkäikäiset asiakassuhteet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Olemme ohutlevymekaniikan asiantuntija ja meidän tehtävämme on varmistaa, että sinä voit keskittyä yrityksesi ydinosaamiseen. Tutustu palvelukokonaisuuksiimme alla olevien tietojen kautta tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin voimme yhdessä löytää parhaan tavan palvella sinua.

Metallityöt intohimolla: Yksilöllisiä ratkaisuja ja huippulaatua

Metallitöissä asiantuntijuutemme ei rajoitu pelkästään tekniseen osaamiseen. Se juontaa juurensa intohimostamme ja tinkimättömästä sitoutumisestamme asiakkaiden erilaisiin projekteihin ja tarpeisiin. Panostamme uusimpaan teknologiaan ja automaatioon, mikä tarkoittaa, että metallityöt luonnistuvat meiltä kustannustehokkaasti.

Vuosien mittaan kertyneen tietotaitomme avulla osaamme auttaa asiakkaita optimoimaan metallitöiden valmistettavuuden. Metallitöissä automaatio puolestaan tuo joustavuutta tuotantoon ja pystymme vastaamaan asiakkaiden äkillisiin kysynnän muutoksiin nopeasti. Kokenut tiimimme Kauhavalla ja Vaasassa hallitsee metallityöt taitavasti, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme ratkaisun heidän ainutlaatuisiin haasteisiinsa.

Luotettavat metalliratkaisut

Meiltä saat aina laadukkaat metallityöt ja hyödyt asiantuntijoidemme kokemuksesta. Tutustu lisää palvelukokonaisuuksiimme alapuolella.

Valmistettavuus-suunnittelu Lue lisää
Metallin lävistys ja laserleikkaus Lue lisää
Metallin särmäys ja taivutus Lue lisää
CNC-koneistus Lue lisää
Hitsaustyöt Lue lisää
Muut toimintaa tukevat työvaiheet Lue lisää
Laitekokoonpano Lue lisää
Pintakäsittelyt Lue lisää
Metallityöt Steelcomp Vaasa Oy

Steelcomp Vaasa Oy

Vaasan toimipisteessämme olemme erikoistuneet asiantuntevasti hitsattujen levyrakenteiden toteutukseen ja kokoamiseen. Moderni metallipajamme Vaasassa tarjoaa laadukkaita metallitöitä sekä innovatiivisia ratkaisuja monipuolisesti eri metalliteollisuuden tarpeisiin, kuten:

Luotettavana metallialan asiantuntijana tarjoamme kattavia ratkaisuja, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Metallityöt Vaasa ja Kauhava

Steelcomp Oy Kauhava

Kauhavan toimipisteemme on erikoistunut ohutlevymekaniikkaan, kuten vaativiin ohutlevyn lävistyksiin, muovauksiin, liitoksiin ja taivutuksiin. Ammattitaitoiselta tiimiltämme onnistuu metallityöt, joissa yhdistyvät huippulaatu ja tarkkuus. Kauhavan nykyaikainen metallipajamme on valmiina palvelemaan sinua monipuolisesti ja asiantuntevasti metalliteollisuuden eri tarpeissa:

  • Valmistettavuussuunnittelu
  • Metallin laserleikkaus
  • Metallin kierteitys
  • Metallin lävistys ja kulmaleikkaus
  • Erilaiset liitostavat kuten PEM ja toksaus
  • Metallin taivutus
  • Taivutusautomaatti
  • Hitsaus ja pintakäsittelyt yhteistyökumppaneiden kautta

Aloita metallityöt kansamme

Olemme pitkän linjan metallitöiden ammattilaisia, ja vuosien kerryttämä kokemus mahdollistaa meille jopa kaikkein vaativimpienkin metallitöiden sujuvan toteuttamisen. Olipa kyse tarkkuutta vaativista ohutlevytuotteista, monimutkaisista teräsrakenteista tai koko tuotekokoonpanosta, olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme huipputason palvelua.

Luotettavaa metalliosaamista huippuunsa hiottuna

Valitessasi meidät kumppaniksesi voit luottaa siihen, että metallityösi toteutetaan ammattitaitoisesti ja aikataulussa. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan soittamalla, niin katsotaan yhdessä, miten voimme palvella sinua parhaiten!

Ota yhteyttä

Voit myös lähettää yleisen kyselyn niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.