Laitekokoonpano ja järjestelmätoimitukset

Laitekokoonpanoa palveluna juuri sinulle

Toteutamme asiakkaillemme vaativia mekaniikan ja sähkömekaniikan laitekokoonpanoja heidän ohjeidensa ja piirustuksiensa mukaisesti. Laitekokoonpanot koostuvat sekä itse valmistamistamme komponenteista että standardikomponenteista. Joustava toimintatapamme mahdollistaa sarjakoot pienistä suuriin sarjoihin sekä osakokoonpanosta valmiiseen tuotteeseen aina pakkaamiseen saakka.

Oletko vailla laitekokoonpanon toteuttajaa, ota helposti yhteyttä!

Teemme myös erilaiset hitsaustyöt usean vuoden kokemuksella.

Laitekokoonpanot testauksen kanssa

Teemme myös lopputestauksen sovitulla tavalla. Meiltä saat tarvitsemasi kokonaisuuden asennusvalmiista osista aina lopulliseen laitekokoonpanoon saakka. Tarjoamamme kokoonpano-osaaminen luo prosessi- ja kustannustehokkuutta asiakkaillemme.

Laitekokoopanona olemme valmistaneet mm. seuraavia tuotteita:

  • Generaattorin jäähdytyskoteloita
  • erilaisia suojaukseen liittyviä tuotteita, kuten tuuletinsuojia
  • erilaisia ohutlevystä valmistettavia suojarakennuksia

Järjestelmätoimitukset

Järjestelmätoimituksiimme kuuluu kattava valikoima mitä erilaisimpia laadukkaita asennusvalmiita osia sekä yhä useammin valmiiksi kokoonpantuja moduuleita ja/ tai osa- tai loppukokoonpanoja. Näiden tuotteiden testaukset, toimitukset lopulliseen kohteeseen sekä asennukset paikan päällä hoidamme asiantuntemuksella kätevästi yhden ja saman katon alta. Erilaisten moduulitoimitusten lisäksi peruspalveluvalikoimaamme kuuluu myös suurta tarkkuutta vaativat hitsauskokoonpanot.

Metallialan monipuoliset palvelut

Steelcomp-konserni on monipuolinen metallin alihankkija ja koostuu monipuolisista metallialan asiantuntijoista sekä taitajista, jotka tarjoavat valmistuskumppanuutta yrityksille kokonaisvaltaisesti. 

 

CE merkintä

Osaamiseemme kuuluvat mm. seuraavat metallialan palvelut

Steelcomp Vaasa Oy – Tapionkatu, 5 65230 VAASA – Puh. 040 504 7800 – sc (at) steelcompvaasa.fi – Y-tunnus: 2639522-3
Steelcomp Oy –  Kehätie 6, 62200 KAUHAVA – Puh. 050 562 1679 – myynti (at) steelcomp.fi – Y-tunnus: 2743546-9